INA maziva proizvodi

INA Maziva

Inina tradicija u proizvodnji mazivih ulja i masti počela je još davne 1883. godine te možemo reći da INA MAZIVA pripadaju omanjoj skupini najstarijih proizvođača maziva u ovom dijelu Europe.

Maziva su bitan konstrukcijski element strojeva i vozila. Rad tih sredstava suvremene civilizacije bez mazivih ulja, masti i srodnih proizvoda bio bi praktično onemogućen, a bez kvalitetnih maziva uvelike otežan i neučinkovit. Bez maziva i podmazivanja ne bismo mogli uživati u prednostima današnje tehničke civilizacije.

Sa zadovoljstvom možemo naglasiti da ukupan proizvodni asortiman obuhvaća nekoliko stotina vrsta i formulacija proizvoda, koji su nastali u istraživačkim laboratorijima i predstavljaju odgovor na zahtjeve tržišta i potrošača. Mnoga Inina maziva ulja i masti, zahvaljujući svojoj kvaliteti, postali su prepoznatljivi znakom INA-e kako na našem tako i tržištu okolnih zemalja.

Tradicija, koncentracija znanja i iskustva, razvoj i usavršavanje proizvoda i procesa te stalna skrb za tržište i korisnike rezultirala je vrhunskom kvalitetom proizvoda. Samim time, naša maziva se mogu ravnopravno nadmetati u sve jačoj konkurentskoj utrci s najpoznatijim svjetskim kompanijama te proizvođačima mazivih ulja i masti. Na kraju, želimo istaknuti da INA MAZIVA u proizvodnji slijede sva svjetska iskustva i dostignuća kako bi proizvodi bili ekološki čistiji te tako predstavljali manju opasnost za okoliš. To u punoj mjeri uspijevamo, a uvjereni smo da ćemo se i ubuduće moći pohvaliti s još boljim svojstvima ne samo postojećih nego i novih proizvoda našeg programa – INA MAZIVA